Swapmeet

Här följer lite information för er som har eller vill ha en marknadsplats på Västerås Summer Meets Swapmeet.
All försäljning ska vara bilrelaterad eller höra livsstilen till (ej loppis). Vi prioriterar bildelar då det är det mest efterfrågade.
Ingen försäljning av mat eller dryck är tillåten, då vi själva står för all förtäring på fältet.

Rutorna är 6 x 6 m och kostar 1500 kr (ingen moms på dessa). Det kommer att finnas ett begränsat antal elplatser närmast insläppet, till en kostnad av 1000 kr +moms utöver hyran. I priset för hyran av 1 marknadsplats ingår ett helgband och möjlighet att köpa till max 3 rabatterade inträdesband.
En förskottsbetalning på 500 kr/ruta kommer att debiteras er vid anmälan, den är bindande och ej återbetalningsbar.

Som säljare förbinder man sig att hålla öppet under fältets hela öppettider.

Det kommer även att finnas separata toaletter och duschmöjligheter för er, samt tillgång till frukost.
På torsdagskvällen kommer vi också att anordna en tillställning för er säljare med lite mat och underhållning. Det blir ett begränsat antal platser och vi kommer att sälja biljetter till ett förmånligt pris. OBS! endast förköp!

Man får ha en dragbil per säljplats och en entusiastbil/säljband. Man får övernatta bakom sin säljruta precis som tidigare (max 4 pers/ruta) och för allas trevnad respektera att detta är en arbetsplats, så det ska vara tyst kl 23.00. Vi är noga med att detta följs så att det inte blir ett alternativ till campingen och vi har naturligtvis bevakning under nätterna.

Insläppet för er kommer preliminärt att ske ons kl 10.00-20.00 samt tors morgon 07.00-09.00.

Bokning av marknadsplats och ev frågor sker till info@vasterassummermeet.se 

Vi erbjuder också platser för dig som vill tömma garaget på bildelar, verktyg mm som du inte längre behöver. Dessa platser hyrs ut per dag, men då är inte övernattning tillåten utan man tömmer sin plats när fältet stänger. Dessa platser är också 6×6 m och kostar 300 kr/dag + normalt inträde.