Drive in vigslar och dop

Fredag 5 juli
Kl 19.00-21.00
Elbakajen


Gift er, förnya era äktenskapslöften, passa på att döpa barnen på årets drive in eller kom förbi och njut av den härliga stämningen.
Fredagen den 5 juli finns Svenska kyrkan äntligen på plats igen under Västerås Summer Meet!  Att vigas, förnya äktenskapslöften eller döpas på drive in är både enkelt och stämningsfullt. Kom som ni är. Kyrkan ordnar präst, musik och skål i alkoholfritt bubbel för brudpar och dopfamiljer. Den härliga stämningen står Västerås Summer Meet och publiken för.

Möjligheten att gifta sig eller låta döpa sig själv eller barnen under Västerås Summer Meet är en lika självklar del av evenemanget som  finbilscruisingen och det drar publik. Det är med glädje Svenska kyrkan Västerås nu meddelar att det i år åter är möjligt att slå slag i saken och äntligen göra det du kanske länge tänkt på.

Viktig information
Att gifta sig, förnya äktenskapslöften eller döpas kostar inget.
Om ni ska vigas behöver ni ha med legitimation för er båda, en giltig hindersprövning (beställ i god tid från skattemyndigheten) och minst en ring.
För dop behövs legitimation för den som ska döpas – eller vårdnadshavare om det gäller en minderårig.

Vill ni ha er ceremoni tidigt på kvällen åker ni lämpligen till platsen i god tid för att inte fastna i köer. Om ni kommer 30 minuter före start (ca kl 18.30) hamnar ni först eller långt fram i kön.

Läs mer om hur vigseln/dopet går till, samt kontakt och anmälan här: https://www.svenskakyrkan.se/vasteras/drive-in

Miche Turner eventansvarig
021-81 46 23 / michael.turner@svenskakyrkan.se

Svenska kyrkan har även en egen scen nere vid Elbakajen där det populära Rockabillybandet the High-Jacks kommer att uppträda. The High-Jacks bildades 2004 som komp och förband till Rockabilly och Countrydrottningen Wanda Jackson. Bandet etablerades snart till ett av våra mest populära band i genren och 2006 vann man utmärkelsen som bästa Rockabillyband i Country-SM. Genom åren har man turnerat flitigt och skaffat sig en trogen fan-skara i flera länder.
High Jacks har varit tidigare år på drive-in vigslarna under Summer Meet.

High Jacks delar scenen med Lotta & Mats, spelar mellan kl 19-21