1
Lägg din röst

Miss Baby Peaches

Big, Redhead and Beautiful!
Miss Baby Peaches är 26 år och kommer från Storvreta.
Hon vill bli Miss Västerås Summer Meet för att visa att storleken kvittar. Även en plus size tjej utan skyhöga klackar kan vara fabulous och lyckas!

Miss Sarah Dee

En 23 årig pinuptokig lastbilschaufför från Växjö med skinn på näsan.
Miss Sarah Dee vill bidra för att visa folk vilken fantastisk kultur vi för vidare genom våra bilar, musik, prickiga klänningar och röda läppar!

Miss Billy-Rose

Glad och jordnära 20 åring från Vaggeryd i Smålands skogar.
Har kulturen i själen och älskar att skruva på min Ford Cortina.
Tävlar för första gången och tycker att det ska bli kul att träffa folk med samma stil och intresse!

Ruby De Rouge

Sprallig 3 barns mor på 32 år som äntligen hittat sig själv!
En sann Rockabillybrud som jobbar på Biltema i Linköping och är stolt kalenderflicka för Nordiska Pinuppor.
Ruby de Rouge vill visa att det aldrig är försent att låta sin inre pingla visa sig oavsett ålder, utseende eller storlek!

Miss Josy Fruit

En liten tjej med stor bil!
Glad 19 åring från Heby som älskar 40-60 talet. Kör en gammal 66:ans Ford Pickup F100. Älskar musiken och har buggat i flera år.
Miss Jusy Fruit vill vinna titeln för att få fler ungdomar intresserade av den här stilen och våga bära kläderna och allt som hör till. Skulle själv inte kunna leva utan allt detta!

 

Lotte von B.

Lotte von B. är en 34 årig vintagemodell från Holland. Hon lever och andas 50-tal och Rockabilly, besöker bilträffar över hela Europa både i sitt modelljobb och för skojs skull!

Miss Velvet

Miss Velvet är en 28 årig mamma från Dalarna som älskar tatueringar. Hon älskar att stå framför kameran och har alltid ett leende på läpparna. På sommaren kör hon sin vita pärla, en Ford Galaxie 63 1/2. Hon vill bli Miss Summer Meet för att få lite mer fart på sin Pin up karriär.

Miss DeDe Wilde

Social 23 årig brud från  Uppsala som nu bor i Västervik. Jobbar som personlig assistent och spenderar mycket tid i garaget och på olika evenemang och spelningar. Tar mycket inspiration från 50-60 talets kläder, musik, bilar och skapar där efter mitt eget.
Tävlingen är en utmaning och jag vill visa att alla kan, det gäller bara att våga!

Miss Lily Sunshine

Presenterar sig själv som en sprallig, kreativ och själaglad tösabit på 26 år från Östervåla, som inte kan leva utan svängig musik!
Älskar att smutsa ner sig i garaget, måla om möbler, laga mat och sy klänningar.
– Jag vill bli Miss Västerås Summer Meet 2017 för att bevisa för många med mig att man inte behöver vara size 0 för att trivas  med sig själv, utan istället få visa upp en trygghet och acceptans genom att rocka kurvorna med ett leende på läpparna!

Miss Bella Divine

Miss Bella Divine är 19 år och kommer från Norge. Att hennes mamma som är tatuerare såg till att hon alltid var det finast klädda barnet på gatan, uppklädd i Rockabillykläder och leopardmönster, har naturligtvis påverkat och varit med henne hela livet. Hon älskar pinupstilen och tävlingen får henne att ta ett kliv ur sin komfortzon.

Kitty von Puuurfect

Go å glad värmländska i sina bästa år! En 38 åring med klös, från Torsby, alltid med glimten i ögat och nära till skratt.
Har ett stort intresse för 50-talet, bilarna, kläderna, håret och musiken.
– Trodde aldrig för 5 år sedan att jag skulle bli en pinuppa, men nu är jag här och jag älskar det!
Att få representera något så stort som Västerås Summer Meet vore en dröm…..

Miss Diana Holiday

Skånetös på 24 år från Skurup som brinner för pinup- och retrokulturen!
Besöker så många bilträffar som möjligt med familjen.
Är kreativ och gör det mesta själv, syr mycket egna kläder och älskar att teckna.
Det skulle vara en stor ära att få bli Miss Västerås Summer Meet 2017 och visa den glädje och kvinnlighet som en pinuppa utstrålar. Vi kvinnor är starka och får vara stolta över hur vi ser ut!

Fifi von Tassel

Fifi von Tassel är en 30 årig norsk och internationell prisvinnande burleskartist och pinuppa från Oslo. Hon beskriver sig själv som ett politiskt lyckopiller i stringtrosor och hennes mål är att få dig att älska dig själv, en kurva i taget…
Hon vill visa att det inte är förbehållet en viss kroppstyp att vara komfortabel i sin egen kropp, det finns plats för alla och vad är inte bättre än att visa det genom att delta i en pinuptävling med så många vackra och bra damer!

Miss Bonnie Puff

En skånsk 18 åring från Åstorp som drömmer om att bli en stor pinuppa!
Miss Bonnie Puff är med i Nordiska pinuppors kalender för 2017.
Älskar allt som har med 40- och 50-talet att göra, det är mitt stora intresse.
– Att få bli Miss Västerås Summer Meet 2017 skulle vara bra för mitt självförtroende och hjälpa mig att uppfylla min dröm!

Rockaholicdoll

Too glam to give a damn!
Rockaholicdoll är en härlig 27 åring från Stockholm.
– Det hade varit rock´n roll att få bli den första Miss Västerås Summer Meet och jag vill visa att man inte behöver vara lättklädd och sexig för att vara en snygg pinuppa!

 

Bexter

Denna 29 åriga fröken från skogarna i Närke gillar att köra sin Bubbla -73 till bilutställningar, loppisar, fikaturer och på andra äventyr!
Dansar lindyhop när hon inte jobbar som fastighetsskötare.
– Älskar att klä mig snyggt retro och känner mig naken utan mitt röda läppstift!
– Att få chans att vinna skulle pusha mig att jobba hårdare på min pinupkarriär!

Baiba the Best

En lettisk 40 årig 3 barns mamma som flyttat till Västerås.  Älskar att åka på bilträffar i min Cadillac cab 1957. Vårt hus har varit café, lanthandel och bensinmack med anor från 40-talet och har nu inretts med gamla nostalgiprylar. Det har nu  blivit en naturlig samlingspunkt för folk runtom i Mälardalen som delar vårt intresse. Har aldrig tävlat förut, men med min personlighet och utstrålning skulle jag vara en perfekt ambassadör för Västerås Summer Meet!

Lizzie

Lagom tokig brud på 21 år från Enköping.
Kör lastbil på dagarna. Älskar djur, natur och konst i alla former men raggarkulturen är det stora intresset.
– Det skulle vara jälit roligt att delta eftersom jag är uppväxt med detta, det är min livsstil!

Vicky Va Va Va Voom

En 34 årig pinuppa från Stockholm som hamnat i fel årtionde!
Anammar allt som har med 40- och 50-talet både till vardags och till fest.
Med intresse för hela kulturen med mode, frisyr, makeup och musik tycker jag att jag kan axla titeln med heder!

Miss Molly Sue

En 30 årig tjej från Arvika med lite extra glöd i både ögon och själ!
Haft ett tufft liv men har på senare år börjat hitta mig själv och trivas med det. Gillar att klä upp sig i fina klänningar, med matchande smink och frisyr, annars är bakning min stora passion.
Att få vara med och tävla vore början på något nytt som jag verkligen behöver och vill. Livet är ett äventyr så varför inte fortsätta med det man tycker är roligt!

Cherry Liqueur

Miss Cherry Liqueur är en rödhårig dam från Finland med många passioner i livet!
– Om de ska vara värt att göra något, ska man göra det så bra man kan, därför gör jag allt till 110%. Hon blev intresserad av American vintage då hon jobbade i USA ett tag.
Miss Cherry Liqueur vann både Miss pinup Finland och Miss retro pinup Finland 2016.
– Pinupstilen är en hyllning till det kvinnliga och uppmuntrar till kroppspositivism och att se helheten i den fantastiska person man är!