Miss Västerås Summer Meet – omröstning1
Lägg din röst

Teasin Tina

Jag är en glad och sprallig tjej på 30 år från den underbara södern, dvs Ystad i Skåne.

Gillar allt med 40-50 talet, musiken, bilarna, kläderna m.m. Älskar att stå både framför och bakom kameran, det gör jag så fort jag får möjlighet.

Det hade varit helt underbart att få bli Miss Västerås Summer Meet 2018 och visa alla dom som aldrig trodde på mig under alla år i skolan. Jag vill visa tjejer att det går att bli stark oavsett var man kommer ifrån!

 

Miss Sarah Dee

En 24 årig lastbilschaufför från Växjö som brinner för rockabilly och pinupkulturen!
Jag är en go o glad tjej med fart o fläkt o nära till skratt. Älskar att träffa nya människor med samma intresse.

Miss Sarah Dee vill
bli Miss Västerås Summer Meet 2018 för att vara med och bevisa att alla duger som man är, oavsett ålder, storlek eller utseende. Detta är en kultur som värnar om varann och välkomnar vem som helst.  Alla är sin egen person och sätter sin egen prägel på det hela!

Att få visa er charmen med röda läppar, bra musik, vida vackra klänningar och en fantastisk gemenskap är ju bara pricken över i:et!

Miss Billy-Rose

Glad  21 åring som gömmer sig i de Småländska skogarna och skrämmer slag på grannarna om nätterna när jag dundrar fram i min svartvita 60-tals ögonsten. Jag brinner för skönhet, dans och motorer.

Miss Billy-Rose vill bli Miss Västerås Summer Meet 2018 för att det skulle vara en så galet kul upplevelse och för att hon älskar att synas.
För att inte tala om nöjet att få träffa så många andra likasinnade människor!

Lady Border

Jag är en levnadsglad och positiv 24 åring från Uppsala som ser ljust på livet. Intresserad av tider som varit, musiken, bilarna, kläderna. Dansar bugg flera gånger i veckan och komponerar egen musik.

Jag vill bli Miss Summer Meet 2018 för jag känner att jag är menad att stå på scen och få förverkliga min oslipade talang som pinuppa. Och på så sätt få komma ut ur mitt skal som jag så länge har befunnit mig i. Det här är min chans till en plats i rampljuset!

Miss Josy Fruit

En liten tjej med stor bil!
En sprallig 20 åring uppvuxen i  Heby men nu bosatt i Linköping. På somrarna är min Ford Pickup från -66 min andra halva. Jag kör stilen från topp till tå och hela min lägenhet går i 50-tals stil.  Dansar bugg och Boogie Woogie och älskar att vrida på högtalarna på full volym med tex Si Cranstum.
Miss Jusy Fruit vill vinna titeln för att få fler ungdomar intresserade av den här stilen och köra fullt ut. Skulle själv inte kunna leva utan allt detta!

 

Miss Annie May

Jag är en småmullig dalkulla från Falun som älskar den färgsprakande rockabella stilen, att köra gamla jänkare och rocka loss på dansgolvet. Jag tycker även om att stå framför kameran, som jag ofta gör åt en rullande underklädesbutik i en retrobuss.

Det skulle vara en stor ära att få vara med och tävla för att visa både mig själv och alla andra att vi är vackra som vi är!

Miss Lina

Miss Lina är en glad och sprallig tjej på 37 år från Veddige som älskar livet.
Jag har sett livet från den hårda sidan men tänker inte köra någon snyfthistoria. Det jag har fått uppleva och går igenom gör mig till en bättre människa. Ensam med min son på 15 år och är morsan som min sons polare vill hänga med. Bilar och stora maskiner finns i min vardag. Jobbar inom mansdominerat yrke och att få vara super kvinnlig blir lite extra roligt då.

Jag har varigt på många träffar men aldrig i Västerås,.,. skämskudde på,. jag vet. Men annat har allltid kommit emellan.
Så varför inte bli Miss Västerås Summer Meet när man kommer upp första gången. Något som min son kan vara ännu mer stolt över. Sedan har jag upptäkt att jag tycker om att stå framför kameran. Tänk att bara få stå på scen och gnugga axel med tjejerna som alla lagt tid på smink, kläder och håret och som bara älskar pinupkulturen. Jobbar sakta men säkert på min lilla modell karriär så här på lite äldre dagar.

Miss DeDe Wilde

Social och glad tjej som bor i Småland, älskar att umgås med vänner och familj. Studerar till undersköterska och längtar till sommarens träffar och nya upplevelser!

Jag gjorde min första pinupfotografering 2015 och älskade det direkt! Efter det vågade jag mig ut på tävlingar och kände hur jag ville växa in i den rollen. Jag växer mer och mer för varje dag. Men att få bli Miss Västerås Summer Meet 2018 vore en dröm som skulle gå i uppfyllelse. Det skulle betyda att jag får växa ännu mer och komma ännu ett steg närmare drömmen som stor pinuppa. När jag hittade detta livet, hittade jag rätt.

Miss Kris

Hi! I’m Miss Kris from Russia, Saint-Petersburg. I’m a 28 year old pin up model, stylist and a rockabilly culture enthusiast. For me pin up is way of life. I live by it not only for photos but I wear it every day to inspire other people. I have been passionate about 40-50s for more than ten years. I always find something new for myself and dive in it more and more. I am currently a pin up make up artist and hairstylist and I help girls to reveal their feminity with pin up style.

In September, I took part in the Pin Up Finland and took 3rd place.

I love american cars and pin-up style. And I know a lot about this! It would be a great pleasure for me to be a part of the biggest show in Europe!

Miss Bella Divine

Sosial, sprudlende utadvendt norsk jente med stor interresse innen pinup og denne livsstilen. Nå er jeg oppvokst med V8’ere, gamle gode pilsnerbiler og Johnny Cash fra barndommen så jeg kan vel trygt si at dette med rockabilly, 50-tallet og ræggarkultur’n har vært med meg hele livet, med en barndom med hornbriller og leopardtights og se tilbake på. Fikk inn elvis med morsmelka og deretter blitt en ”totally” rockabilly frelst pinup girl. Med ett forbilde som Doris Day er dette virkelig noe jeg brenner for!

Jeg deltok i 2017 og vil komme sterkere tilbake i år. Vil vise hvor langt jeg har kommet på ett år med mye missekåringer, fokusering og forbedring. Jeg trivdes så godt på scenen i Västerås i fjor og vil virkelig tilbake. For en opplevelse, kan ikke beskrives. Jeg vil vise hvor langt du kan komme på kort tid bare du har interresse for det, og stille med en ny selvsikkerhet og attituede. Tittelen Miss Summer Meet er noe som ville blitt fortalt i generasjoner, generelt bare å stille, men jeg vil være den kule ”grandma” en gang i tiden som kan fortelle sine barnebarn om livets happening da jeg ble ”miss”.

Kitty von Puuurfect

En charmig 39 årig värmländska. Jag har aldrig egentligen trott på mig själv, men förra året sökte jag till Miss Västerås Summer Meet och jag kom tvåa, kan ni förstå en 3 barns mamma som vågade ansöka och kom 2a, wow.

Jag va helt mållös och lyrisk i flera veckor efteråt. Så i år vill jag bli Miss Västerås Summer Meet 2018, jag vill va längst fram på affischerna och visa att man inte behöver vara modell för att lyckas, man kan vara en sliten 3 barns mamma som älskar rockabillykulturen och allt vad det innebär. Stolt skulle jag bli och tror att jag skulle kunna få flera att våga söka.
Puss och Kram
Kitty von Puuurfect

Roxella von Rebell

Tuff brud i lyxförpackning, hehe!
Nä, men gift med mannen jag träffa i gymnasiet, firar 15 år i år. Biltokig 33 årig donna från Upplands Väsby som är med i världens bästa carclub. Enligt mig! 😛
Utbildad makeup artist. Gillar allt kreativt: Sång, dans, smink, tatueringar, spela instrument m.m. Föddes bara med höger hjärnhalva typ. Är värdelös på matematik och andra sådana tråkigheter!! Spontan och rolig. Får höra ofta att jag är en klippa som alltid ställer upp i alla lägen! =) Inga barn men vi önskar få, så vi kämpar på! Tills dess lever jag livet i nuet, carpe diem så att säga 😉

Varför vill man inte vara den som får stå i centrum under ett helt år? Vore fantastiskt roligt att få visa upp sig och bli Miss Västerås Summer Meet 2018!

Miss Silver Freak

Jag är en lite galen rödhårig tatuerad mamma på 27 år som bor på en bondgård i Västerås och jobbar som frisör!

Mina intressen är min häst, min hund, renovera huset och självklart bilar, älskar verkligen att köra min Pontiac -48 Silver Streak och åka runt på olika bilträffar!

Det är barndomsdröm för mig att vinna en riktigt pinuptävling som Miss Västerås Summer Meet!
Har älskat bilarna, stilen och kulturen sen barnsben.

Skulle vara så stolt att få va en del av Sveriges bästa bilträff!

Lucy Lockheed

Biltokig brud på 24 år från Linköping som är uppväxt bland gamla raggarbilar och inom dragracing. På vardagarna jobbar jag med att skruva helikopter. På fritiden mekar jag Amazon-kombi eller 63a Impala, om jag inte är på bilträff förstås!

Jag vill utmana mig själv till något nytt, då detta blir min första sommar som jag provar på att tävla i Pinuptävlingar. Jag vill även inspirera och ge mod till andra tjejer som funderar på att börja med samma sak. Sen tycker jag lika som förra årets vinnare, för vem vill inte vara med på en ölflaska?! Jag vill det i alla fall!

Miss Dolly Donut

32 åring från Haninge som älskar raggar och pinupkulturen, djur, film mm. Jag gör egna hårblommor och smycken.
Jag har varit pinupmodell på hobbynivå i 5 år, gick en pinupkurs efter två år för att lära mig mer. Fått många nya vänner och fans.
Jag har varit med i några pinuptävlingar, men inte fått stå på prispallen.

Sen jag blev pinuppa har jag fått otroligt många fina komplimanger för hur jag ser ut.
Jag har lärt andra hur man fixar smink och hår.

Jag vill bli Miss Västerås Summer Meet för att det skulle vara underbart kul att få ta nästa steg på min pinupresa!
Jag vill vägleda nya tjejer som är nyfikna på kulturen hur man är en pinuppa på rätt sätt.

Jag vill visa att vem som helst kan bli pinupmodell och att man inte måste vara lång och smal utan alla storlekar är välkomna när man är pinuppa. Vilket är helt fantastiskt! Mitt självförtroende och självkänsla har vuxit massor sedan jag blev modell.

Bexter

Glad tjej som bor med två katter på landet, älskar att köra min bubbla på sommaren på olika bilträffar, för att kolla loppisar eller bara för att få köra. Älskar livstilen med musiken, bilarna och kläderna!

Jag vill bli Miss Västerås Summer Meet 2018 för att det skulle vara en sån häftig prestation då jag har haft ett skitår bakom mig. Det skulle peppa mig att se framåt och visa att jag duger som jag är!

Oopsy Caramel

I’m soon to be 26 year old, mother for one (suuuper cute ginger, 4-yearold little boy), from Kouvola, Finland.
I’m also a practical nurse, which came in hand when my sons father was diagnosed with brain tumor. Even though I became a 24-yearold widow after all that struggle (which lasted 3 years), I would describe myself a fighter. There’s nothing that beats me down.

I would like to believe that I represent a strong woman. Not by fysics, but by heart and mentality. I think pin up girl is a tough, strong, positive and independent. Besides that I’m also kind, humble and even a little bit shy sometimes.

Miss BellaDeBell

Är en glad och positiv tjej på 25 år från Leksand som älskar livet, hästar, mina kaniner och träning!

Jag vill bli Miss Västerås Summer Meet för att det verkligen hade varit superkul och jag vill gärna bli ett nytt ansikte utåt i pinupvärlden!

Kitty Cupcake

En glad kvinna i mina bästa år, som älskar rockabilly- och pinupkulturen. Mamma till två vilda pojkar och sambo med min norrman som delar mitt intresse för rockabillystilen. Jag har mestadels stått bakom kameran och fotograferat som den passionerade hobbyfotograf jag är. Projektledare och fotograf för Nordiska Pinuppor, så jag tänkte chansa och se vad jag själv går för.
Skruvar bil ibland och åker hellre i en av våra gamlor Chevor eller Amazonen än en fabriksny ”bil”. Älskar att sminka mig och lägga pincurls och fixa fina frisyrer, både på mig själv och andra. Det finns få saker som lyfter en glåmig dag som en perfekt makeup. Jag är en stark kvinna som inte är rädd för att få skit under naglarna…så länge läppstiftet sitter där det ska!

Det vore en sån boost för mig, för att inte tala om en stor ära att få vara representera och vara en del av Sveriges bästa bilträff!

Lady Tezzilitiouz

Jag vill beskriva mig som en glad positiv och driftig tjej på 35 år.
Älskar denna stilen och kulturen , den glädjen i människor man möter på alla olika evenemang både i våran krets, men speciellt då man möter människor i alla olika sammanhang. Jag hjälper mer än gärna människor att lyfta sin syn på sig själva och se den fantastiska förvandlingen när dom ber om hjälp att klä upp sig även om de bara är för en kväll.

Jag vill bli Miss Västerås Summer Meet 2018 för att det är så nedrans roligt att sprida den glädje våran vardag, kultur och samhörighet ger.

Miss Blueeyes

Morsa på 52 år från Falun med fyra, nu stora, barn. Mitt stora intresse är min Chev-57a som jag ägt i snart 11 år. Älskar allt med både 40- och 50-tals stilen: bilarna, musiken och kläderna!!! Älskar att köra V8 och åker gärna utan mål bara för att få höra ljudet och känna.
Det skulle vara roligt att vinna eftersom jag förmodligen kommer vara äldst och jag skulle vilja visa andra att det aldrig är försent att våga något man aldrig gjort förut och att man kan vara en pinuppa fast man inte längre är 25 år.