Miss Västerås Summer Meet – finalister

Vi kommer att kora Miss Västerås Summer Meet 2018.

Detta är en tävling där tjejerna kommer att tävla i retrostil med tidsenliga kläder, frisyrer, make up och mycket charm förstås!
Här presenterar vi utan inbördes ordning de 10 finalister fick flest röster under vår omröstning här på hemsidan och går till finalen som sker på fredagen 6/7 ute på Johannisbergs flygfält under bilträffen Västerås Summer Meet 2018.
Vinnaren kommer att bli proffsfotograferad och få sina foton publicerade i Delicious Dolls Magazine, dessutom kommer vinnaren att få pryda nästa års träffskylt tillsammans med bilen som vinner Best in show!
Alla tjejer som gått till final får ett entréband som ger fri entré under hela träffen och fler fina priser utlovas. Vi sponsras av bl.a Interflora, Sätra Brunn, Butik Essibella, Fröken Söt och Rockmama.Presentation av våra finalister (utan inbördes ordning)
Miss De De Wilde

Social och glad tjej som bor i Småland, älskar att umgås med vänner och familj. Studerar till undersköterska och längtar till sommarens träffar och nya upplevelser!
Jag gjorde min första pinupfotografering 2015 och älskade det direkt! Efter det vågade jag mig ut på tävlingar och kände hur jag ville växa in i den rollen. Jag växer mer och mer för varje dag. Men att få bli Miss Västerås Summer Meet 2018 vore en dröm som skulle gå i uppfyllelse. Det skulle betyda att jag får växa ännu mer och komma ännu ett steg närmare drömmen som stor pinuppa. När jag hittade detta livet, hittade jag rätt.

 

Lucy Lockheed

Biltokig brud på 24 år från Linköping som är uppväxt bland gamla raggarbilar och inom dragracing. På vardagarna jobbar jag med att skruva helikopter. På fritiden mekar jag Amazon-kombi eller 63a Impala, om jag inte är på bilträff förstås!

Jag vill utmana mig själv till något nytt, då detta blir min första sommar som jag provar på att tävla i Pinuptävlingar. Jag vill även inspirera och ge mod till andra tjejer som funderar på att börja med samma sak. Sen tycker jag lika som förra årets vinnare, för vem vill inte vara med på en ölflaska?! Jag vill det i alla fall!

Oopsy Caramel

I’m soon to be 26 year old, mother for one (suuuper cute ginger, 4-yearold little boy), from Kouvola, Finland.
I’m also a practical nurse, which came in hand when my sons father was diagnosed with brain tumor. Even though I became a 24-yearold widow after all that struggle (which lasted 3 years), I would describe myself a fighter. There’s nothing that beats me down.

I would like to believe that I represent a strong woman. Not by fysics, but by heart and mentality. I think pin up girl is a tough, strong, positive and independent. Besides that I’m also kind, humble and even a little bit shy sometimes.

Kitty Cupcake

En glad kvinna i mina bästa år, som älskar rockabilly- och pinupkulturen. Mamma till två vilda pojkar och sambo med min norrman som delar mitt intresse för rockabillystilen. Jag har mestadels stått bakom kameran och fotograferat som den passionerade hobbyfotograf jag är. Projektledare och fotograf för Nordiska Pinuppor, så jag tänkte chansa och se vad jag själv går för.
Skruvar bil ibland och åker hellre i en av våra gamlor Chevor eller Amazonen än en fabriksny ”bil”. Älskar att sminka mig och lägga pincurls och fixa fina frisyrer, både på mig själv och andra. Det finns få saker som lyfter en glåmig dag som en perfekt makeup. Jag är en stark kvinna som inte är rädd för att få skit under naglarna…så länge läppstiftet sitter där det ska!

Det vore en sån boost för mig, för att inte tala om en stor ära att få vara representera och vara en del av Sveriges bästa bilträff!

Teasin Tina

Jag är en glad och sprallig tjej på 30 år från den underbara södern, dvs Ystad i Skåne.

Gillar allt med 40-50 talet, musiken, bilarna, kläderna m.m. Älskar att stå både framför och bakom kameran, det gör jag så fort jag får möjlighet.

Det hade varit helt underbart att få bli Miss Västerås Summer Meet 2018 och visa alla dom som aldrig trodde på mig under alla år i skolan. Jag vill visa tjejer att det går att bli stark oavsett var man kommer ifrån!

Miss Silver Freak

Jag är en lite galen rödhårig tatuerad mamma på 27 år som bor på en bondgård i Västerås och jobbar som frisör!

Mina intressen är min häst, min hund, renovera huset och självklart bilar, älskar verkligen att köra min Pontiac -48 Silver Streak och åka runt på olika bilträffar!

Det är barndomsdröm för mig att vinna en riktigt pinuptävling som Miss Västerås Summer Meet!
Har älskat bilarna, stilen och kulturen sen barnsben.

Skulle vara så stolt att få va en del av Sveriges bästa bilträff!

Miss Kris

Hi! I’m Miss Kris from Russia, Saint-Petersburg. I’m a 28 year old pin up model, stylist and a rockabilly culture enthusiast. For me pin up is way of life. I live by it not only for photos but I wear it every day to inspire other people. I have been passionate about 40-50s for more than ten years. I always find something new for myself and dive in it more and more. I am currently a pin up make up artist and hairstylist and I help girls to reveal their feminity with pin up style.

In September, I took part in the Pin Up Finland and took 3rd place.

I love american cars and pin-up style. And I know a lot about this! It would be a great pleasure for me to be a part of the biggest show in Europe!

Miss Billy Rose

Glad  21 åring som gömmer sig i de Småländska skogarna och skrämmer slag på grannarna om nätterna när jag dundrar fram i min svartvita 60-tals ögonsten. Jag brinner för skönhet, dans och motorer.

Miss Billy-Rose vill bli Miss Västerås Summer Meet 2018 för att det skulle vara en så galet kul upplevelse och för att hon älskar att synas.
För att inte tala om nöjet att få träffa så många andra likasinnade människor!

Miss Bella Divine

Sosial, sprudlende utadvendt norsk jente med stor interresse innen pinup og denne livsstilen. Nå er jeg oppvokst med V8’ere, gamle gode pilsnerbiler og Johnny Cash fra barndommen så jeg kan vel trygt si at dette med rockabilly, 50-tallet og ræggarkultur’n har vært med meg hele livet, med en barndom med hornbriller og leopardtights og se tilbake på. Fikk inn elvis med morsmelka og deretter blitt en ”totally” rockabilly frelst pinup girl. Med ett forbilde som Doris Day er dette virkelig noe jeg brenner for!

Jeg deltok i 2017 og vil komme sterkere tilbake i år. Vil vise hvor langt jeg har kommet på ett år med mye missekåringer, fokusering og forbedring. Jeg trivdes så godt på scenen i Västerås i fjor og vil virkelig tilbake. For en opplevelse, kan ikke beskrives. Jeg vil vise hvor langt du kan komme på kort tid bare du har interresse for det, og stille med en ny selvsikkerhet og attituede. Tittelen Miss Summer Meet er noe som ville blitt fortalt i generasjoner, generelt bare å stille, men jeg vil være den kule ”grandma” en gang i tiden som kan fortelle sine barnebarn om livets happening da jeg ble ”miss”.

Miss Juicy Fruit

En sprallig 20 åring uppvuxen i  Heby men nu bosatt i Linköping. På somrarna är min Ford Pickup från -66 min andra halva. Jag kör stilen från topp till tå och hela min lägenhet går i 50-tals stil.  Dansar bugg och Boogie Woogie och älskar att vrida på högtalarna på full volym med tex Si Cranstum. Miss Jusy Fruit vill vinna titeln för att få fler ungdomar intresserade av den här stilen och köra fullt ut. Skulle själv inte kunna leva utan allt detta!