Västerås Summer Meet

Västerås Summer Meet 2017

Bilträffen kommer att hållas på Johannisbergs flygfält i Västerås (ca 11 mil från Stockholm).
Från torsdagen den 6/7 till lördagen den 8/7.

Öppettider

  • Torsdag 6/7 kl. 10.00-18.00
  • Fredag 7/7 kl. 8.00-18.00
  • Lördag 8/7 kl. 8.00-17.00

Entrépriser Johannisbergs flygfält

  • En dag: 200 kr, förköp 150 kr
  • Två dagar: 300 kr, förköp 250 kr
  • Tre dagar: 400 kr, förköp 350 kr

Barn under 15 år som kommer i vuxens sällskap går in gratis.

Besöksparkering 40 kr/dag

Om träffen

Det kommer att bli bilbedömningar under fredagen och lördagen i flera klasser, vilka presenteras under Bilbedömningar här på hemsidan. Vi kommer naturligtvis också att ha ett stort swapmeet med säljare som representerar vårt bilintresse och kulturen kring detta. Vi hälsar alla ”gamla” och nya säljare välkomna, hör av er till oss för bokning av säljplats på info@vasterassummermeet.se!

Vi kommer att bjuda på ett varierat matutbud under Västerås Summer Meet 2017 så ni kommer säkert att hitta något ni gillar.
Det kommer att finnas en restaurang där vi kommer att erbjuda ett antal olika rätter och det kommer även att finnas vegetariska och glutenfria alternativ. Med våra öl och vinrättigheter som vi fått till träffen kan vi nu också servera er en öl eller ett glas vin till maten. Alldeles intill kommer vårt café att ligga. Där kan ni köpa frukost, mackor, sallad, frukt och fika mm

På fredagseftermiddagen blir det final i vår ”Pinup competition” där våra vackra finalister tävlar om att bli Miss Västerås Summer Meet 2017. Se presentationen av damerna under aktiviteten Miss Summer Meet 2017.

Finbilscrusingen kommer att äga rum på Sjöhagsvägen och in igenom city fredagen den 7/7 med start kl 17.00. Anmälan och uttagning till denna kommer att äga rum ute på fältet under fredagen från kl 08.00. Tänk på att antalet platser är begränsat och att det ofta blir fullt strax efter lunch.

Vi har det stora nöjet att presentera Lars-Åke Krantz som vår huvudspeaker under hela bilträffen!

Utöver de ordinarie bedömningsklasserna av Sveriges finast renoverade bilar anordnar han en av dagarna den populära tävlingen Krantz Challenge! Krantz Challenge är en ny show där tävlingsbilarna kör fram två och två till musik och rapp speaker där publiken dessutom är domare. Det blir show, spänning, högt tempo, cliffhangers, skratt och skrällar under två intensiva timmar. Mycket uppskattad underhållning hos publik och tävlande.

Vi vet att det inte räcker med att ha ett bra evenemang ute på fältet under dagen och därför erbjuder vi en mängd andra evenemang i samarbete med Västerås stad och andra aktörer. Naturligtvis blir det som vanligt en stor crusing runt stan, burnouter på Hälla och vigslar och dop nere vid Mälaren.

Vi jobbar för fullt med resten av programmet och har mycket att stå i nu, men vi lovar att inte göra er besvikna…..

Mer info kommer inom kort så håll utkik här på hemsidan och på vår Facebooksida Västerås Summermeet 2017.

P.S Här på hemsidan kan du förköpa rabatterade inträdesband till Sveriges hetaste evenemang! D.S

//Brinken med crew