Anmälan – Miss Västerås Summer Meet Pinup contest 2020

Fredag 3 juli
14.00
Johannisbergs Flygfält


Foto: FashionPixel

Nu är det dags att anmäla sig till vår uppskattade pinup contest ”Miss Västerås Summer Meet”!

Under Västerås Summer Meet 2020 kommer vi återigen att anordna en Pin Up tävling i retrostil. Här tävlar man med tidsenliga kläder, frisyrer, make up och charm förstås!
Vi på Västerås Summer Meet uppmuntrar sökande i alla storlekar och former!

Vi kommer att kora Miss Västerås Summer Meet 2020 på träffen i sommar. Fina priser utlovas och vinnaren kommer bla att bli proffsfotograferad och få sina foton publicerade i en stor Amerikansk Pin Up tidning, Delicious Dolls Magazine (fotot på flyern nedan är förra årets vinnare Celine von noir vid detta fotoshoot förra året, en av hennes bilder fick dessutom pryda omslaget av tidningen).
Vårt samarbete med Mooneys Sweden fortsätter, vilket innebär att vinnaren av Miss Västerås Summer Meet 2020 får en finalplats i Årets Rat Fink Pin Up Show 2020 och får tävla om en USA resa och en plats i Moon USA’s pin up show i soliga Kalifornien!!
Dessutom kommer Miss Summer Meet 2020 att få pryda 2021 års träffskylt, t-shirts, vår egen öl mm under träffen!

Tävlingsregler
Du som tävlar måste ha fyllt 18 år
Fyll i Formuläret där du berättar lite om dig själv samt bifogar 2 bilder i sann retroanda (en porträttbild och ett foto i helfigur)
Sista anmälningsdag är den 8 mars.
En jury väljer ut 20 st tävlande som kommer att presenteras här på hemsidan den 22/3 och sedan blir det röstning här på sidan och de 10 tjejer som får flest röster går till finalen som sker på fredagen 3/7 ute på Johannisbergs flygfält under Västerås Summer Meet 2020. Blir du uttagen förbinder du dig att delta och infinna dig till denna på egen bekostnad.

Övriga sponsorer av tävlingen är bl a Klintasp foto, Amaryllis i Västerås, Fröken Söt och Butik Essibella

Vill du vara med och sponsra tävlingen, skänka priser etc, kan du kontakta oss på info@vasterassummermeet.se

Anmäl dig här