Miss Västerås Summer Meet – finalister

Vi kommer att kora Miss Västerås Summer Meet 2023.

Detta är en tävling där tjejerna kommer att tävla i retrostil med tidsenliga kläder, frisyrer, make up och mycket charm förstås!
Här presenterar vi utan inbördes ordning de 10 finalister fick flest röster under vår omröstning här på hemsidan och går till finalen som sker på fredagen 7/7 ute på Johannisbergs flygfält under bilträffen Västerås Summer Meet 2023.
Vinnaren kommer att bli proffsfotograferad och  dessutom kommer vinnaren att få pryda nästa års träffskylt tillsammans med bilen som vinner Best in show! Flera fina priser utlovas.

Alla 21 tjejer som varit med på omröstningen får ett entréband som ger fri entré under hela träffen.Presentation av våra finalister (utan inbördes ordning)
Miss Diana Holiday, Sweden

#1

En 4-barnsmamma på 30 år,  från Skåne med en förkärlek till pinupstilen. Jag har pinuppat/ modellat i drygt 8 år och planerar inte att sluta än på ett tag!

Övriga hobbys är bl.a styrketräning, bakning, sömnad och teckning. Jag är m.a.o en kreativ typ.

För att det hade naturligtvis varit grymt häftigt att vinna denna fina titeln! Men även för att få visa och sprida glädjen pinup ger, både till mig själv men även andra. Pinup är för ALLA!

Att få visa folket att en sliten 4-barnsmorsa, still got it, och att det är okej att göra något bara för sig själv ibland. Att få bära titeln Miss Summer Meet 2023 vore en väldigt stor ära!

 

 

Bonnie Oh So Sparkly, Finland

#2

I am a 36 year old firecracker, who sparks joy around! I’m a tropical pinup princess living in a wrong climate area, queen of hair accessories and quite a spectacle in general. I work in retail and used to be a backstage hostess for years. As a social butterfly I love to be surrounded by people, the more a like the better! Always willing to lend a helping hand for others, especially for a fellow pinup.

Let’s admit, I do not have so much experience with competitions, but I’m eager to see how far my wings can carry me.

Miss Sweet Kiss, Sweden

#3

Jag är en tjej på 26 höstar som lever ett retro liv med allt som det innebär! Jag lever med min underbara sambo och våran galna katt, i garaget står även våran ¨Bella¨ som är en Cheva från 1958 belair. Till vardags så jobbar jag som grävmaskinist men till helgen så blir det att åka lite cheva med vänner genom vårat avlånga land.

En dröm som jag har haft så länge som Summer Meet har funnit är att kunna få pryda omslaget till träffen och kunna säga till folk att man är stolt som får den möjligheten, men även att bara få stå på scen med alla andra vackra tjejer och få känna den känslan att man har tagit sig så långt! Så om jag skulle vinna så skulle det betyda så mycket för mig.

Lucky Rose, Sweden

#4

Jag är en 20 årig tjej från Surahammar, som älskar rockabilly, retro och amerikanska bilar. Man skulle kunna säga att jag är i stort sett uppvuxen med allt som har med rockabilly och raggarkulturen att göra:). Har alltid fått cruisa i familjens bilar och sett alla runtomkring mig klätt sig i härlig retro stil. Men detta året har jag min första egna jänke bil att cruisa runt i och min första riktiga pinup tävling!

Jag har sen jag varit riktig liten alltid beundrat och varit nyfiken när familjemedlemmar alltid klätt upp sig inför cruisingen. Jag ville alltid få prova på att sminka mig och bära dom fina prickiga klänningarna som min mamma alltid hade på sig. Jag vill vinna Miss Summer Meet 2023 därför det har varit en dröm jag haft sen jag varit väldigt liten, det skulle vara så himla kul att få uppfylla den drömmen jag haft sen barn!

Kitty Cupcake, Sweden

#5

Jag är en rockabella, 40 år ung, som älskar 40/50-talet pch pinupstilen, blivande lastbilschaufför, skruvar med mina gamla Volvobilar, älskar att åka på roadtrips, spelningar och bilträffar och att campa med min veteranhusvagn. Den gamla stilen är vår livsstil, så det går igen i kläder, inredning, bilar, ja det mesta. Älskar att stå både bakom och framför kameran och plåtar mest pinup och vintage. Jag har tävlat i pinuptävlingar några gånger förut och det är lika kul varenda gång och så härligt att få träffa nya människor!

Jag vill bli Miss Summer Meet 2023 för att jag vill inspirera och vara en förebild för alla dom som vill, men inte vågar ta steget. Jag vill visa att vem som helst kan bli en pinuppa, man behöver bara vara sig själv, ha glimten i ögat och bjuda på ett skratt!

Miss Sweet Devil, Norway

#6

I’m a happy girl from Norway that loves the fifties, pinup style ant the cars , I have a son age 11. Hi also like the fifties and am-cars. I work in a autogarage in the reception and also as a mechanic. Im a little shy at first but I am my self all the time.

I want to be in Miss Summer Meet 2023 because I wanna show everybody that now matter how scared you are you can do it. And show that it doesn’t matter how you look or type of body or age that is important. But to love yourself how matter what and be nice to other people and bring them up. And that’s the power you bring to the world. AND I love the pinup community because everybody are welcome ❤️

Miss Lady Cherryred, Sweden

#7

Jag är en 29 årig dalkulla som är uppvuxen i skogen. Ramlade in i fordons intresset tackvare min bror. Utbildad bilmekaniker, som jobbar på en bensinstation. Mamma åt en pojk och även kattmamma åt en virvelvind.

Glad, sprallig och full i energi. Byter hårfärg titt som tätt.

Jag skulle vilja vinna för att bevisa för mig själv att jag kan, och det är bara jag själv som sätter gränser och begränsar mig själv. En kul och spännande grej i mitt liv innan jag fyller 30år.

Josefin Diamond, Sweden

#8

Glad tjej på 36 år som bor i Vikarbyn tillsammans med mina 3 barn.

Jag kör en mattsvart Amazon 65:a som jag älskar.

Den vilar över vintern och då finns alltid nått att fixa innan man till våren kan starta upp den och åka igen.

Den sprider mycket glädje bland både unga och äldre när man är ute och kör.

Tar gärna den och åker på loppisar och bilträffar under vår/sommar.

Jag älskar allt med 50-talet.

Kläder, smink, musiken som oftast spelas på gramofonen hemma, bilarna, inredningen. Ja allt!

Mitt hem är inrett med allt från 40-60 tal, mycket teak men även med en härlig blandning av atomic.

Fritiden spenderas med barnen och pojkvännen som också delar samma intresse.

Det vore så kul att få vara med på detta och skapa nya vänner och upplevelser.

Är jag inte ute i amazonen eller hänger med familj, vänner så är jag i stallet.

Då är det extra kul att svira om sen till nått fint när man kommer hem och sätta lite rött läppstift på 😊

Ser fram emot er träff och allt vad sommaren 2023 har att erbjuda.

Det vore en ära att dels få inspirera andra till att våga, ta chansen och tro på sig själv, att inspirera kvinnor att alla duger och det är så roligt att få vara med om.

Samt en ära att få göra reklam och sprida glädje för er träff under året och bära upp titeln Miss Summer Meet.

Lady Livley Lynn, Sweden

#9

Är en 39 årig tjej från Östhammar.
-För några år sedan började min resa mot kroppsacceptans, bättre självkänsla och att vara en bra förebild för min dotter.

Till min och min mans 10-åriga bröllopsdag gjorde jag en budoair fotografering. Och strax efter den skapade jag mig ett pin up namn och ett instagram konto tillägnat mig själv.

I augusti -22 stod jag för första gången på scenen i en pinup tävling, på Forsmark meet. Och jag vann! Förra veckan stod jag i finalen av första Miss Winter, som hölls på Wheels Nat’s kryssningen. Där kom jag tvåa.

Att vara med i pinup tävlingar har blivit ett sätt att utmana mig själv, bygga på min självkänsla samtidigt som jag får hålla på med mina hobbys.

Jag gillar att sy och pyssla, att vara kreativ och tycker om färg och form. Jag tycker det är roligt att planera, tänka igenom, kombinera och på så sätt ha en genomtänkt outfit från topp till tå.

Har också ett intresse av vintage kläder, historia, inredning och musik – allt som gör Rockabilly stilen.

Tillsammans med min man köpte jag förra året en Hudson Commodore och en SMV husvagn.

Just Miss Summer Meet har känts lite stort och skrämmande. Men jag ska ju utmana mig själv… och Summer Meet är ju ett av de största evenemangen vi har. Även om jag är blyg och osäker så älskar jag att synas och få uppmärksamhet och att vinnaren får vara med på nästa års flyers, t-shirts och ölflaskor lockar såklart…

Doris Oh Darling, Finland

#10

Jag är social och sympatisk sjukskötare på 33 år från Södra Finland. Om jag hör rytmiskt dansmusik, börjar jag alltid dansa lite. Jag lever med gamla filmer och älskar gamla bilar, tidningar och 50s stil.

Om ni vill ha lite solsken och bubblande skratt, jag är ert nästa Miss Summer Meet 2023.