Västerås Summer Meet

Västerås Summer Meet 2024

Bilträffen kommer att hållas på Johannisbergs flygfält i Västerås (ca 11 mil från Stockholm) och blir torsdagen den 4/7 till lördagen den 6/7 2024.
Bilar som är tillåtna att köra in och parkera inne på fältet är Amerikanska bilar i alla årsmodeller samt klassiska bilar före 1977, eftersom detta i grund och botten är en bilträff för amerikanska bilar.
Vi släpper även in MC på ett område på träffen, alla Choppers, Bobbers och klassiska hojjar före 1977 är välkomna!
Övriga fordon hänvisas till vår besöksparkering.

Öppettider

  • Torsdag 4/7 kl. 10.00-18.00
  • Fredag 5/7 kl. 8.00-18.00
  • Lördag 6/7 kl. 8.00-17.00

Entrépriser Johannisbergs flygfält

  • En dag: 200 kr
  • Två dagar: 300 kr
  • Tre dagar: 400 kr

Entrén kan betalas med kort, kontant eller swish på plats.
Barn under 15 år som kommer i vuxens sällskap går in gratis.
En ledsagare går in gratis med brukare.

Besöksparkering 50 kr/dag

Om träffen

Det kommer att bli bilbedömningar under fredagen och lördagen i flera klasser, vilka presenteras under Bilbedömningar här på hemsidan. Vi kommer naturligtvis också att ha ett stort swapmeet med säljare som representerar vårt bilintresse och kulturen kring detta. Vi hälsar alla ”gamla” och nya säljare välkomna. Hör av er till oss för bokning av säljplats på info@vasterassummermeet.se
Naturligtvis kommer vi att dela ut träffskyltar. Vi delar ut en per bil till de 1000 första bilarna på torsdagen, en per bil till de 2000 första bilarna på fredagen och 2000 st till de första bilarna som kommer på lördag morgon.

Vi kommer att bjuda på ett varierat matutbud under Västerås Summer Meet 2024 så ni kommer säkert att hitta något ni gillar.
I vår restaurang, Strip Bar, kommer vi att erbjuda ett antal olika rätter och det kommer även att finnas vegetariska och glutenfria alternativ. Med våra öl- och vinrättigheter som vi fått till träffen kan vi nu också servera er en öl eller ett glas vin till maten. På scenen i Strip Bar blir det bra underhållning, varannan timme kliver ett nytt band upp och spelar.

Alldeles intill restaurangen ligger Flamingo café. Där kan ni köpa frukost, mackor, sallad, frukt och fika mm.
Cafét har en stor uteservering, men ta gärna med egen filt och sitt utanför i gröngräset och mys!

På fredagseftermiddagen blir det final i vår ”Pinup competition” där våra vackra finalister tävlar om att bli Miss Västerås Summer Meet 2024. Den äger rum på Stora scenen vid bilbedömningen. Se presentationen av damerna under aktiviteten Miss Summer Meet 2024.

Vi jobbar för fullt med resten av programmet och har mycket att stå i nu, men vi lovar att inte göra er besvikna…..

Mer info kommer inom kort så håll utkik här på hemsidan och på vår Facebooksida och evenemanget Västerås Summer Meet 2024.

//Brinken med crew