Västerås Summer Meet

Västerås Summer Meet 2021

Bilträffen kommer att hållas på Johannisbergs flygfält i Västerås (ca 11 mil från Stockholm) och blir torsdagen den 8/7 till lördagen den 10/7 2021.
Bilar som är tillåtna att köra in och parkera inne på fältet är Amerikanska bilar i alla årsmodeller samt klassiska bilar före 1977, eftersom detta i grund och botten är en bilträff för amerikanska bilar.
Vi släpper även in MC på ett område på träffen, alla Choppers, Bobbers och klassiska hojjar före 1977 är välkomna!
Övriga fordon hänvisas till vår besöksparkering.

Öppettider

  • Torsdag 8/7 kl. 10.00-18.00
  • Fredag 9/7 kl. 8.00-18.00
  • Lördag 10/7 kl. 8.00-17.00

Entrépriser Johannisbergs flygfält

  • En dag: 200 kr
  • Två dagar: 300 kr
  • Tre dagar: 400 kr

Entrén kan betalas via vårt förköp alt. med kort eller kontant på plats.
Barn under 15 år som kommer i vuxens sällskap går in gratis.

Besöksparkering 40 kr/dag

Om träffen

Det kommer att bli bilbedömningar under fredagen och lördagen i flera klasser, vilka presenteras under Bilbedömningar här på hemsidan. Vi kommer naturligtvis också att ha ett stort swap meet med säljare som representerar vårt bilintresse och kulturen kring detta. Vi hälsar alla ”gamla” och nya säljare välkomna, hör av er till oss för bokning av säljplats på info@vasterassummermeet.se
Naturligtvis kommer vi att dela ut träffskyltar. Vi delar ut en per bil till de 1000 första bilarna på torsdagen, en per bil till de 2000 första bilarna på fredagen och 2000 st till de första bilarna som kommer på lördag morgon.

Vi kommer att bjuda på ett varierat matutbud under Västerås Summer Meet 2020 så ni kommer säkert att hitta något ni gillar.
I vår restaurang, Strip Bar, kommer vi att erbjuda ett antal olika rätter och det kommer även att finnas vegetariska och glutenfria alternativ. Med våra öl- och vinrättigheter som vi fått till träffen kan vi nu också servera er en öl eller ett glas vin till maten. På scenen i Strip Bar blir det bra underhållning, varannan timme kliver ett nytt band upp och spelar.

Alldeles intill restaurangen ligger Flamingo café. Där kan ni köpa frukost, mackor, sallad, frukt och fika mm.
Cafét har en stor uteservering, men ta gärna med egen filt och sitt utanför i gröngräset och mys!

På fredagseftermiddagen blir det final i vår ”Pinup competition” där våra vackra finalister tävlar om att bli Miss Västerås Summer Meet 2021. Den äger rum på Stora scenen vid bilbedömningen. Se presentationen av damerna under aktiviteten Miss Summer Meet 2021.

Finbilscrusingen kommer att äga rum på Sjöhagsvägen och in igenom city fredagen den 9/7 med start kl 17.00. Anmälan och uttagning till denna kommer att äga rum ute på fältet under fredagen från kl 08.00. Tänk på att antalet platser är begränsat och att det ofta blir fullt strax efter lunch.

Utöver de ordinarie bedömningsklasserna av Sveriges finast renoverade bilar så kommer den populära tävlingen Krantz Challenge att anordnas under lördagseftermiddagen! Krantz Challenge är en show där tävlingsbilarna kör fram två och två till musik och rapp speaker där publiken dessutom är domare. Det blir show, spänning, högt tempo, cliffhangers, skratt och skrällar under två intensiva timmar. Mycket uppskattad underhållning hos publik och tävlande.

Vi vet att det inte räcker med att ha ett bra evenemang ute på fältet under dagen och därför erbjuder vi en mängd andra evenemang i samarbete med Västerås stad och andra aktörer. Naturligtvis blir det som vanligt en stor spontancrusing runt stan och burnouter på Hälla.

Vi jobbar för fullt med resten av programmet och har mycket att stå i nu, men vi lovar att inte göra er besvikna…..

Mer info kommer inom kort så håll utkik här på hemsidan och på vår Facebooksida och evenemanget Västerås Summer Meet 2021.

//Brinken med crew