Car corral – Salutorget i samarbete med Mel´s Garage

Torsdag, fredag och lördag

Johannisbergs Flygfält


Foto: Elisabeth Torninger

Om du funderar på att köpa eller sälja din entusiastbil så har du chansen att göra affär på Car Corralområdet på fältet. Vi samarbetar med Mel´s Garage som finns på plats. På Car Corral/Salutorget kan alla privata säljare och köpare mötas. Mel´s Garage finns där för att göra det lite enklare och lättare för både säljare och köpare.

Du som vill sälja: anmäl din bil i det lilla Car Corral-tältet så tar Mel’s Garage hand om dina kontaktuppgifter och förmedlar dem till spekulanter som hör av sig till dig. Du behöver inte sitta vid din bil hela dagen utan kan själv koppla av och strosa runt ute på träffen. En eventuell affär sköter du själv med din köpare.

Du som är spekulant på en bil: kom till Car Corral-tältet så får du mer information och kontaktuppgifter till ägaren av bilen.

Car Corral kommer att vara en naturlig del av Car Care Corner. Det kommer naturligtvis även att finnas firmor representerade på andra delar av området som kanske har just vad du söker eller kan ge dig professionell hjälp att hitta rätt bil för dig.