Miss Västerås Summer Meet – finalister

Vi kommer att kora Miss Västerås Summer Meet 2017.

Detta är en tävling där tjejerna kommer att tävla i retrostil med tidsenliga kläder, frisyrer, make up och mycket charm förstås!
Dessa 10 finalister fick flest röster under vår omröstning här på hemsidan och går till finalen som sker på fredagen 7/7 ute på Johannisbergs flygfält under bilträffen Västerås Summer Meet 2017.
Vinnaren kommer att bli proffsfotograferad och få sina foton publicerade i Delicious Dolls Magazine, dessutom kommer vinnaren att få pryda nästa års träffskylt tillsammans med bilen som vinner Best in show!
Alla finalister får ett entréband som gäller fri entré under hela träffen och fler fina priser utlovas. Vi sponsras av bl.a Sätra Brunn, Butik Essibella och Rockmama.Presentation av våra finalister (utan inbördes ordning)
Miss Lily Sunshine

Miss Lily Sunshine är en sprallig, kreativ och själaglad tösabit som älskar att jobba med människor och inte kan leva utan svängig musik. Hon gillar att smutsa ner sig i garaget, laga mat eller spendera sin tid med att skapa genom att sy klänningar, måla om gamla möbler.

– Jag vill bli Miss Summer Meet 2017 för att kunna bevisa för många med mig att man inte behöver vara size 0 för att trivas med sig själv, utan istället få visa upp en trygghet och acceptans genom att rocka kurvorna med ett gigantiskt leende på läpparna!

 

Miss Diana Holiday

Miss Diana Holiday är en väldigt glad och social skånetös som brinner för pinup-/retrokulturen. Hon besöker så många bilträffar som möjligt med karln och barnen.

– Jag är kreativ och gör det mesta själv, syr ofta mina egna kläder och tecknar på fritiden.

– Jag har länge velat vara med i en pinuptävling, men har liksom aldrig kommit till skott. Det hade naturligtvis varit en stor ära att bli Miss Västerås Summer Meet 2017!  Jag älskar och blir så glad av den kvinnlighet en pinuppa utstrålar och jag vill visa den glädjen för alla. Jag vill visa att vi kvinnor är starka och får lov att vara stolta över hur vi ser ut!

Lotte von B.

Lotte von B. är en 34 årig vintagemodell från Holland. Hon besöker bilträffar över hela Europa både i sitt jobb som modell och för skojs skull!

– Jag vill bli Miss Västerås Summer Meet för att jag lever och andas 50-tal och Rockabilly,

Miss Velvet

Miss Velvet är en 28 årig mamma från Dalarna som älskar tatueringar. Har retro  modellat lite och fullkomligt  älskar det.

– Jag är en otroligt lättsam och glad människa. Alltid ett leende på läpparna. På sommaren åker jag min vita pärla en Ford galaxie 63 1/2.

– Jag skulle gärna vilja bli Miss Västerås Summer Meet 2017, för det vore så otroligt roligt att få igång min pinup karriär och få fortsätta med det.

Baiba the Best

Baiba the Best är en lettisk tjej som kom i kontakt med 50-talsstilen när hon flyttade till Sverige för 10 år sedan.
– Det jag gillar mest är Rockabilly/Pin-up klädstilen och musiken förutom alla fina bilar såklart.

Hon är sambo och  mamma till tre barn. Vi älskar att åka på olika bilträffar i vår Cadillac cab från 1957 och träffa alla fantastiska och likasinnade människor.
Pin-up kulturen har en stark prägel på hela min livsstil då jag brinner för färgstarka kläder, fina frisyrer och sminket som framhäver ögon och läppar.

Huset vi bor i har varit lanthandel, bensinstation och café med anor från 40-talet. Huset har renoverats och delvis återfått sin gamla stil med inredning inspirerad från 50-talet. Gamla nostalgiprylar som jukeboxar, flipperspel och coola neonskyltar är en självklarhet. Vårt hem har blivit en naturlig samlingspunkt för vänner och bekanta från hela Mälardalen som delar vårt intresse.

– Första gången jag tävlar, men med min personlighet och utstrålning är jag en given Rockabilly/Pin-up ambassadör för Västerås Summer Meet 2017 och dess kultur.

Miss Baby Peaches

Big, Redhead and Beautiful!

– Jag vill bli Miss Västerås Summer Meet 2017 för att visa att storleken kvittar. Även en plus size-tjej utan skyhöga klackar kan vara fabulous och lyckas!

Kitty Von Puuurfect

Kitty von Puuurfect är en Värmländska med klös.

En go å glad värmländska i sina bästa år. Alltid med glimten i ögat och nära till skratt, med ett stort intresse för 50- talet, bilarna, kläderna, håret, musiken.

– Att få representera något så stort som Miss Västerås Summer Meet 2017 vore en riktig dröm. Att få våga vara den man är och dessutom visa alla tjejer där ute att man måste våga. Trodde aldrig för 5 år sedan att jag skulle bli en pinuppa , men nu är jag här och älskar det. Tänk att få klä och sminka sig i den stil man älskar ❤

Miss Sarah Dee

Miss Sarah Dee är en 23 årig pinuptokig lastbilschaufför från Växjö.

– När jag inte jobbar så hänger jag så gott som på varenda bilträff som omfattar gamla bilar i södra Sverige. Det är för gemenskapen ute på träffarna man gör det här!

– Jag är en rödhårig (tyvärr färgat,haha) tjej med skinn på näsan som börjat fota lite smått. Tycker att det är mycket roligt och vill gärna utveckla det till något större!

Mina stora intressen är retroting och ”pinuppor”, och min stora samling med kläder som jag skapat!
Och för att inte tala om mina höns, dem ligger mig oxå mycket varmt om hjärtat.

– Jag vill vara med och tävla om titeln Miss Västerås Summer Met 2017 för att visa folk vilken fantastisk kultur vi för vidare. Bilar, musik, prickiga klänningar, röda läppar.
För att inte tala om den glädje och gemenskap man skapar med främmande människor för att man har samma intresse. Många år har jag avundat dem som har gjort allt detta och nu vill jag vara en av dem. Jag känner jag kan bidra med mycket, om inte annat,ett gott skratt!Jag är en tjej som vill och förhoppningsvis kan bjuda er på mycket kul! 🍒

Cherry Liqueur

Miss Cherry Liqueur är en rödhårig dam från Finland med många passioner i livet!
– Om de ska vara värt att göra något, ska man göra det så bra man bara kan, därför gör jag alltid allting till 110%.

Hon blev intresserad av American vintage då hon jobbade i USA under en period.

Miss Cherry Liqueur vann både Miss pinup Finland och Miss retro pinup Finland 2016.
– Pinupstilen är en hyllning till det kvinnliga och uppmuntrar till kroppspositivism och att se helheten i den fantastiska person man är!

Miss Bella Divine

Miss Bella Divine är en ivrig, glad och äventyrslysten 19 åring från Norge.

Att hennes mamma som är tatuerare såg till att hon alltid var det finast klädda barnet på gatan, uppklädd i Rockabillykläder och leopardmönster, har naturligtvis påverkat och varit med henne hela livet. Hon älskar pinupstilen och vill att tävlingen ska få henne att ta ett kliv ut ur sin komfortzon.

– Jag skulle bli så stolt om jag vann titeln Miss Summer Meet 2017 och skulle verkligen ha något att berätta i flera år framöver!