Möt Fast Freddy och Speedgroup

Torsdag, fredag och lördag

Johannisbergs Flygfält


Dragracing stjärnan Fredrik ”Fast Freddy” Fagerström från Stockholm och hans pick-up, som tävlar i den snabbaste doorslammer klassen Pro Modified, finns på plats tillsammans med Speedgroup på Johannisbergs flygfält. Två uppstarter om dagen är planerade, kl. 12 och 16 av den 3 000 hästkrafter starka metanolmotorn. För barnen och ungdomarna har Speedgroup provsittning av Junior Drag Bike (motorcykel) och Junior Dragster. En rithörna ordnas i montern med teckningstävling för de unga alla dagar och med fina priser!

Speedgroups tvåsitsdragster, som körs av rutinerade Västeråsföraren Linda Sivikko ställs ut på Summer Meet. Alla som köper Speedgroup Drag Racing Magazine i montern under Summer Meet har chans att vinna en åktur med Linda i tvåsitsdragstern på en utvald tävlingsbana under juli/augusti! I montern finns också senaste Summit Racing katalogen med ett exklusivt erbjudande för mässbesökarna! Varmt välkomna!

Kontakta Speedgroup för mera info om aktiviteterna i montern: Janne Sjöberg 070 5419649 Om Speedgroup: vi arbetar i hjärtat av motorsporten dragracing och driver bland annat Europas största dragracing serie, Summit Racing EDRS Series med många olika tävlingsklasser för både bil och MC. Fråga oss gärna om allt som rör sporten dragracing och var det körs tävlingar i sommar.  www.speedgroup.eu